divendres, 9 de novembre del 2018

cooperativistes

Bona tarda família,

Aquests dies hem començat a treballar el projecte "cueme". Què vol dir això?
Si els demaneu als menuts de casa vostra us ho explicaran.

Si voleu saber-ne més aquí teniu l'enllaç del projecte:
projecte CUEME

Amb pocs dies hem avançat força coses.

Vam començar parlant dels sectors de producció (des de l'experiència personal de cadascú) i de la forma d'organitzar una empresa, en el sentit de la propietat, d'aquí en resultà el convenciment que la nostra empresa ha de ser cooperativa.

Ens quedava, per començar, posar nom a l'empresa; logotip; quin productes elaborar per a vendre posteriorment; quins càrrecs tindria la cooperativa i qui ocuparia aquests càrrec; a quina ONG destinariem els guanys i finalment quin haurà de ser el capital inicial.

De moment ja tenim el nom de l'empresa. L'Aisha va proposar: "Tot fet a mà". A tots ens va agradar des del primer moment, tot i que li vam suggerir de treure el "tot" per tal de fer el nom més curt. Ningú va voler fer cap més proposta i aquest és el nom que ha quedat.

També vam fer una pluja d'idees sobre quin o quins prdien ser els productes.



També vam decidir quins havien de ser el càrrecs de responsabilitat i ens vam proposar de que a qui li vingués de gust presentés la seva candidatura a algun dels càrrecs. 

La tarda del divendres l'hem dedicat a presentar les candidatures i fer les votacions. L'objectiu que hi havia darrera d'aquest procés era de foragitar el típic "he guanyt!! o "hem guanyat!. L'objectiu era de votar per qui ens semblava millor per a sortir-hi guanyant tots. Ep! HO HEM ACONSEGUIT


Aquest és el primer i darrer apunt de la cooperativa "fet a mà" des d'aquest bloc. Aviat podreu seguir el bloc de la cooperativa.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada